Mshalale

Mshalale este o branza specific orientala, dar se mai pot gasi in lume si alte produse asemanatoare. Branza Mshalale este fina si confera un aspect deosebit salatelor. Procesul tehnologic de fabricare este complex iar jumatate din el se efectueaza manual. Aldar produce si comercializeaza branza, respectand intocmai procesul traditional oriental. Pentru ca este un produs specific oriental este mai greu de gasit in Romania, majoritatea fiind importate. Aldar este poate singurul producator de branza mshalaleh si asugura funizarea produsului catre restaurante de renume din Bucuresti.

Valorii medii nutritionale  pentru 100g de produs:

Valoare energetica: 130 kJ – 31,6 kcal

1,6 g

Grasimi

1,1 g

acizi grasi saturati

2,3 g

Glucide

2,3 g

Zaharuri

2,0 g

Proteine

3 g

Sare

Ingrediente: Lapte de vaca pasteurizat, cheag, sare, culture lactice sectionate. Grasime 25%.