• Halloumi

    Renumita in tarile de pe malurile Marii Mediterane,Branza Halloumi, este tot mai mult apreciata si de europeni.Branza Halloumieste o branza cu origini cipriote. Consumata cu precadere in tari orientale, ea isi face tot mai mult simtita prezenta si in mancarurile europene. Realizata special pentru a fi pusa pe gratar sau prajita datorita temperaturii inalte la care aceasta se topeste,Branza Halloumi, poate fi consumata ca atare sau adaugata in salate.

    Ingrediente: lapte de vaca integral, cheag, sare. Grasime in substanta uscata 46%.

  • Naboulsie

    Branza Naboulsie este una dintre cele mai populare branzeturi albe, facute in Orientul Mijlociu. Numele se refera la numele sau de origine, Nablus, Palestina si este recunoscuta in Palestina, Liban, Siria si Iordania. Branza Naboulsie are culoarea alba si forma dreptunghiulara. Poate fi consumata proaspata ca branza de masa sarata sau in produse de patiserie. Poate fi folosita in deserturi, ca de expemplu: Knafeh sau Kataief.

    Ingrediente: lapte de vaca integral, cheag, sare. Grasime in substanta uscata 46%.

  • Msanara

    Acest tip de branza poarta aceeasi descriere ca si Naboulsie cu o singura diferenta: Msanara are o forma cubica, pe cand Naboulsie este dreptunghiulara.

    Ingrediente: Lapte de vaca integral, cheag, sare. Grasime in substanta uscata 46%.

  • Akawi

    Pret per kg

    Akawi este o branza de culoare alba, ce provine din Orientul Mijlociu, iar numele are stransa legatura cu orasul din care provine: Akka, Palestina. Textura acesteia este una usoara cu un gust putin sarat si poate fi comparata cu mozzarella din moment ce nu se topeste usor. In zona din care provine, lumea o mananca pe o felie de paine proaspata la pranz sau la cina si desigur ca nu este exclusa din micul dejun. Un alt atribut important pe care acest tip de branza il are, este acela ca poate fi utilizata in productia de panificatie, dulciuri sau prajituri.

  • Mshalaleh

    Mshalaleh este o branza specific orientala, dar se mai pot gasi in lume si alte produse asemanatoare. Branza Mshalale este fina si confera un aspect deosebit salatelor. Procesul tehnologic de fabricare este complex iar jumatate din el se efectueaza manual. Aldar produce si comercializeaza branza, respectand intocmai procesul traditional oriental. Pentru ca este un produs specific oriental este mai greu de gasit in Romania, majoritatea fiind importate. Aldar este poate singurul producator de branza mshalaleh si asugura funizarea produsului catre restaurante de renume din Bucuresti.

    Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat, cheag, sare, culture lactice sectionate. Grasime 25%.